طرح کسب و کار نان ساندویچ


در حال بارگذاری
تاریخ انتشار
۳۰ مرداد ۱۴۰۰
نوع فایل
ورد
حجم فایل
41 کیلوبایت
تعداد صفحات
26 صفحه
دسته بندی
تعداد بازدید
1689 بازدید
۱۵,۰۰۰ تومان

طرح کسب و کار نان ساندویچ

طرح کسب و کار (Business Plan) نان ساندویچ

طرح کسب و کار نان ساندویچ

 

 

بخش معرفی

 نام ونشانی متقاضیان

حقیقی

حقوقی

نام ومشخصات سهامداران عمده

مشخصات محل اجرای طرح

ترسیم کروکی زمین محل استقرر کسب و کار

عنوان محصول یا محصولات (کالا/خدمات) و ظرفیت تولید

میزان سرمایه گذاری

خلاصه مدیریتی /اجرایی

تجزیه و تحلیل صنعت

تجزیه و تحلیل محیطی

محیط کسب وکار

فرهنگ (اعتقادات مذهبی ،فرهنگ مصرف ،آداب و رسوم )

اقتصاد

تغییرات جمعیتی

 تجزیه و تحلیل بازار

بررسی روندهای بازار

ساختار بازار

بررسی رقبا

تجزیه و تحلیل عرضه و تقاضا

بررسی فرصت صادرات و واردات محصول

بررسی قیمت

تجزیه و تحلیل فنی

رویه های تولید (وضع موجود)

تکنولوژی تولید

دورنمای شرکت /شرح کسب و کار

معرفی شرکت

سرمایه گذاران و سهامدارن اصلی

دیدگاه /چشم انداز

مأوریت

اهداف اصلی

کیفیت در محصول ارائه شده

راهبردها (تولید/ فروش /خدمات)

برنامه ها

معرفی محصولات (کالا/خدمات)

معرفی محصول

مزیت های رقابتی محصولات

معرفی آمیخته بازاریابی محصول

– برنامه عملیاتی و تولید

فناوری و روش تولید  مناسب

مراحل و فرآیند تولید

نمودار فرآیند تولید

برآورد منابع تولید  مورد نیاز  برای یک سال

روش و محل تأمین منابع تولید

مواد اولیه و بسته بندی

برآورد نیروی انسانی مورد نیاز

پلان چیدمان پرسنل را در کنار ماشین آلات

تسطیح و محوطه سازی

ساختمانها

ابزارآلات و وسایل فنی وآزمایشگاهی

تأسیسات

ماشین آلات و تجهیزات

وسایط نقلیه

اداری و کارگاهی

موادولیه و بسته بندی

حقوق و دستمزد مستقیم و غیر مستقیم

آب و برق و سوخت

طرح جانمایی

 برنامه بازاریابی

 تحقیق و تحلیل بازار

مشتریان

اندازه بازار

تخمین سهم بازار فروش

ارزیابی آینده بازار

رقابت ،حساسیت ها و تهدیدات

راهبردهای بازاریابی

قیمت گذاری

تبلیغات

شیوه فروش

توزیع

خدمات پس از فروش و گارانتی

ساختار سازمانی

تیم مدیریت و منابع انسانی

چارت سازمانی  شرکت خود را با توجه به تقسیم فعالیت ،وظایف و کارها

برنامه زمان بندی  و عملیات

ارزیابی و مدیریت خطر پذیری

برنامه مالی

برآورد سرمایه ثابت

برآورد هزینه های قبل از بهره برداری

برآورد هزینه درگردش

نحوه سرمایه گذاری

برآورد هزینه استهلاک (مبلغ به هزارریال )

هزینه تولید سالیانه

برآورد قیمت تمام شده محصول

قیمت فروش محصول

محاسبه هزینه های ثابت و متغیر

فروش کل

تعیین نقطه سربه سر

تعیین درصد فروش در نقطه سربه سر

سود و زیان ویژه (به هزارریال ):

محاسبه سود ویژه

سود ناویژه

کسر می شود: هزینه های عملیاتی شامل

حقوق و دستمزد پرسنل اداری

هزینه های اداری و فروش

سود عملیاتی

کسر می شود: هزینه های غیرعملیاتی شامل

استهلاک هزینه های قبل از بهره برداری (۲ ساله)

سود ویژه قبل از کسر مالیات

ارزش افزوده خالص  و ناخالص

بازده فروش

بازده کل دارایی

سرمایه ثابت سرانه

سرانه کل سرمایه گذاری

نرخ بازدهی سرمایه

دوره برگشت سرمایه

برنامه طرح و توسعه

پیشنهادها

ضمائم

 

طرح کسب و کار نان ساندویچ
طرح کسب و کار نان ساندویچ

 

 


واژه نانوایی در واقع عبارتست از عملیات حرارت دادن فرآورده های خمیری در یک فر ، ولی چون مراحل متعددی قبل از مرحله حرارت دادن در فر وجود دارد ، واژه نانوایی به تمام علم و تکنولوژی قبل از مرحله حرارت دادن و همچنین بعد از آن اطلاق می شود.

با توجه به اینکه انواع زیادی از فرآورده های نانوایی وجود دارند ، درجه بندی آنها برحسب ضابطه سازی ( فرمولاسیون) ، آماده سازی و ویژگیهای محصول امکان پذیر نمی باشد. از این رو محصولات را براساس روش ور آمدن تقسیم بندی می کنند. چنین تقسیم بندی را می توان به شرح ذیل انجام داد.

کالای ور آمده با مخمر شامل نان و خمیرهای شیرین بوده و بوسیله گاز کربنیک عمل می آیند.

کالاهای ور آمده با مواد شیمیایی، شامل کیک های لایه ای ، دونات ها و بیسکویت . ور آمدن این فرآورده ها به کمک گاز کربنیک حاصل از پودرهای نانوایی و عوامل شیمیایی انجام می گیرد .

کالاهای ور آمده باهوا ، شامل آنزل و کیک های اسفنجی و نانهای فانتزی

کالاهای نیمه ورآمده ، شامل خمیر پای و بعضی از کراکرها که در اثر بخار متصاعد شده و گازها در طی پخت کمی حالت ورآمدن بوجود می آید.

در اینجا کالاهای ور آمده با هوا مانند نان فانتزی مورد بررسی قرار می گیرد.

روش تولید:

به سه روش تولید (سنتی، نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک) می توان انواع نان ساندویچ  را تولید نمود که این طرح با استفاده از نیروی ماهر و دستگاه های نسبتاً مدرن برای تهیه خمیر و پخت نان از روش نیمه اتوماتیک استفاده می گردد.

ابتدا مواد اولیه الک و سپس مخلوط می گردند. سپس این مواد به صورت خمیر در می آیند بعد از این مرحله چانه گیری و قالب گیری انجام می شود سپس وارد دستگاه رول کن خمیر می شوند که بعد عمل پخت انجام می گیرد. بعد از عمل پخت کنترل انجام می گیرد. بعد از آن محصول حاصل بسته بندی و سپس انبار می شوند.

print
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

 برچسب ها: