نماد سایت مقاله کده

پاورپوینت آماده شاخص های میکروبی کیفی و ایمنی غذا

پاورپوینت آماده شاخص های میکروبی کیفی و ایمنی غذا

پاورپوینت آماده شاخص های میکروبی کیفی و ایمنی غذا

شاخص های کیفیت محصول

متابولیت های میکروبی

شاخص های ایمنی مواد غذایی

کلیفرم ها

انتشار کلی فرم ها

استاندارد ها و معیار های کلیفرمی

محدودیت های استفاده از کلیفرم ها به عنوان شاخص

انتروکوکسی ها

انتشار انتروکوکسی ها


مطالب مرتبط

به حصول اطمینان از اینکه مواد غذایی در هنگام حمل و آماده‌سازی و نگهداری، آلودگیهای میکروبی و شیمیایی و فیزیکی پیدا نمی‌کنند و سبب بیماری مصرف‌کنندگان نمی‌شوند، ایمنی غذایی می‌گویند.

ایمنی غذا عبارت است از اطمینان از این‌که غذایی که می‌خوریم، کاملاً سالم است و آلودگی ندارد؛ آلودگی میکروبی، انگلی، شیمیایی.

تهدیدهای جدید ایمنی مواد غذایی به‌طور مداوم در حال ظهور هستند و تغییرات در تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی، تغییرات در محیط زیست، عوامل بیماری‌زای جدید و در حال ظهور، مقاومت ضد میکروبی مواد غذایی را به چالش کشیده‌اند. همچنین افزایش سفر و تجارت، احتمال آلودگی در سطح بین‌المللی را گسترش داده است. ایمنی مواد غذایی به‌طور فزاینده‌ای در حال جهانی شدن است و نیاز به تقویت سامانه‌های ایمنی مواد غذایی بیش از پیش در میان کشورها مشهود است. به همین دلیل است که سازمان جهانی بهداشت شعار خود را در سال ۲۰۱۵ ترویج بهبود ایمنی مواد غذایی از «مزرعه تا بشقاب سفره» قرار داد.[۱]

با گسترش فناوری‌ها، مصرف افزودنی‌ها، آفت‌کش‌ها، آنتی‌بیوتیک‌ها و هورمون‌ها در تولید مواد غذایی در کشورهای در حال توسعه، رشد چشمگیری داشته است که منجر به اثرات سوء انکارناپذیری بر سلامت انسان از جمله بروز انواع ناهنجاری های مادرزادی و سرطان‌ها به‌ویژه در کودکان شده است.

جهت مشاهده سایر مطالب مرتبط با بهداشت کلیک کنید.

print
خروج از نسخه موبایل