نماد سایت مقاله کده

طرح توجیهی پرورش قـارچ خوراکـی با ظرفیت یکـصد تن در سال

خلاصه طرح توجیهی تسهیلات وام تاسیس نوسازی و تجهیزکتابفروشی آذرر ایران’Í~Õi

طرح توجیهی پرورش قـارچ خوراکـی با ظرفیت یکـصد تن در سال

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی پرورش قـارچ خوراکـی با ظرفیت یکـصد تن در سال

طرح توجیهی پرورش قـارچ خوراکـی

خـلاصــه طــرح

 

موضوع طرح :پرورش قارچ خوراکی به ظرفیت ۱۰۰ تن در سال

 

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور

 

سرمایه گذاری کـل: ۱۵/۱۲۴۲میلیون ریال

 

سهم آورده متقاضی: ۱۵/۱۳۲ میلیون ریال

 

سهم تسهیلات: ۱۱۱۰ میلیون ریال

 

دوره بازگشـت سرمایه: ۱۸ ماه

 

 

 

مقدمـه

   توجیه اقتصادی طرح

   الف – سرمایه گذاری ثابت

   الف – ۱ ) زمیـن

   الف – ۲ ) محوطه سازی

   الف – ۳ ) ساختمانها

    الف – ۴ ) ماشین‌آلات

الف – ۵ ) تاسیسات

    الف – ۶ ) وسایل نقلیه

    الف – ۷ ) تاسیسات اداری

   الف – ۸ ) هزینه‌های قبل از بهره‌برداری

جمع کل سرمایه گذاری ثابت

   ب- هزینه های جاری :

  ب – ۲ ) حقوق و دستمزد

    ب – ۳ )هزینه نگهداری و تعمیرات

ب- ۴ ) هزینه استهلاک

ب- ۵ ) سوخت و انرژی

جمـع هزینه های جاری طرح

سرمایه در گردش ( دوره دو ماهه )

جمع کل سرمایه گذاری طرح

  ج – فروش

برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی

پیش بینی مالی طرح

محاسبه دوره برگشت سرمایه

محاسبه نقطه سر به سر ( در ۱۰۰% تولید )

محاسبه کارمزد وام

جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات

 

 

طرح توجیهی پرورش قـارچ خوراکـی

 

 


     مواد پروتئینی ، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها است. از دیرباز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز‌ منبع اصلی تامین پروتئین موردنیاز انسان بوده است.

     لکن در حال حاضر ، به واسطه تغییر روش زندگی از سنتی به ماشینی و کاهش تحرک افراد در زندگی روزمره ، استفاده از گوشت قرمز بدلیل دارا بودن مقدار زیادی مواد چرب رو به کاهش نهاده و در عوض، استفاده از مواد غذایی ای که با داشتن مقدار کافی پروتئین، برای سلامتی زیان آور نباشند مورد توجه واقع شده است. حبوبات ، سویا و قارچ خوراکی مهم ترین منابع پروتئین غیر حیوانی هستند که امروزه به طور وسیع مصرف می‌شوند. در این میان بازار مصرف قارچ خوراکی به دلیل افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به فواید و روش مصرف آن ، روند رو به رشدی را تجربه می‌کند.

    قارچ ، به علت اینکه سرشار از مواد پروتئینی ، گلوسیدی ، ویتامین‌ها و لیپیدها است می‌تواند غذای مناسب و کاملی برای انسان به شمار آید. ضمن اینکه به واسطه سهولت پرورش قارچ های خوراکی می‌توان آنها را به صورت تازه ، خشک ، کنسرو و پودر به بازار عرضه نمود.

print
خروج از نسخه موبایل